Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1896, Csányi utca a Dob utcánál, 7. kerület

További információk a képhez

1896, Csányi utca a Dob utcánál. Eme ház a 19. század közepétől állt itt. 1936-ban bontották le. Helyére épült fel 1939-re a 46/B. jelű-ma is álló-ház Antal Dezső tervei alapján. Ez itt.
A bal oldalon látható sínpáron a 2-es villamos iramlott a Király utca felé. A másikon haladt ugyanezen járat az Akácfa utca felől a Klauzál tér felé.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1878-tól Csányi utca, 1874-től Kis Mező utca, 1838-tól Kleine Feld Gasse, 1804-től Feld Gasse
  • Forrás: pinterest.com
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©