Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek eleje, Marx (Nyugati) tér, 6. kerület

További információk a képhez

1960-as évek eleje, Marx (Nyugati) tér. A háttérben a Nyugati pályaudvar előtt egy Ikarus 60-as. De előtte már ott van az utódja is egy Ikarus 66-os formájában, 12-es járatszámmal. És minden egyéb, ami ennek a kornak a sajátossága: ugyanez a rendőrbódé, akarom mondani, a megemelt pulpitusú közlekedési irányító központ (a rendőr a helyzet magaslatán), nyitott peronú villamos, csibilámpa, kockakő és az ostorlámpa, derekán a kalapos lámpával.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1992-től Nyugati tér, 1948-tól Marx tér, 1914-től Berlini tér
  • Forrás: www.old-ikarus.hu, K.G/ MARS
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©