Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1930-as évek, Berlini tér, 6. kerület

További információk a képhez

1930-as évek. A Berlini téren kockakövön zajlik a balos közlekedés, ami ekkoriban meglehetősen kesze-kusza . A villamosok ekkor is még az úttest szélén , az viszont biztos, hogy beszkárt festésűek . A személyautók itt csudaszépek, de nem tudom, hogy mlyen márkájúak . Feladat a Tisztelt Látogatónak!
A Háttérben a Westend-ház. Jobboldalt pedig az Ilkovics büfé .
És itt van a kedvencem is : egy kis "bukfenc" , azaz a középen nyitott peronú villamos .

Jelenlegi és régebbi nevei:

Nyugati tér, Marx tér, Berlini tér
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©