Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1978, Jókai utca, 6. kerület

További információk a képhez

1978, Jókai utca.
Utószó gyanánt a kariatidákról egy sokkal többet mutató felvétel!
A fotó Vitányi Iván jnr. nevű úrtól származik.
A legvégén pedig Óriási köszönet Gyökhegyi Bánknak, aki ezt a sorozatot összeállította és információival, valamint a képekkel egyértelművé tette nekünk a Pesti indóház "átvedlését" a Nyugati pályaudvarrá, és a Nyugati tér környékének átalakulását arra a formára, amit napjainkban (2014.03.20.) már felismerhetünk. Fellüljáró ide, "Elbah" csomópont oda...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1925-től Jókai utca, 1874-től Gyár utca, 1785-től Fabriken Gasse
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk, Fotó Vitányi Iván jnr.
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©