Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1973, November 7. tér (Oktogon), 6. kerület

További információk a képhez

1973, November 7. tér (Oktogon). Neon reklám. És a reklámokon micsoda cégek, üzletek, márkák...A kérdés az, hogy létezik-e még valamelyik...
Tungsram, ELZETT, DIVATCSARNOK, Fabulon, Patyolat, Tinódi mozi, DOHÁNYBOLT, Élelmiszer Csemege, Illatszerbolt. A háztetőkön már a Tv-antennák. Ami a legborzasztóbb, hogy ennek már 45 éve...!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990 óta Oktogon, A 19. században Nyolcszög tér, 1920-as évektől Oktogon, 1936-tól Mussolini tér, 1945-től ismét Oktogon, 1950-től November 7. tér
  • Forrás: Fortepan.hu (134248), orig: CHUCKYEAGER TUMBLR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©