Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Marx (Nyugati) tér, 6. kerület

További információk a képhez

1969, Marx (Nyugati) tér, balra a Váci út. A Marx (Nyugati) tér közepén egy városnéző mikrobusz szerelvény a BKV kötelékében úttörőkkel, kockakövön. A "motoros" jármű egy korai Nysa, tetején a háromszöggel, ami, ugye a hosszú járrművek jelzése volt. A mögötte lévő valószínűleg egy Ikarus 180-as (12-es?), a Budapesti Közlekedési Napok, gépjárművek felvonulása a FKBT szervezésében. 
Háttérben a Westend-ház. Erről többet innen. A tetején lévő antennából ítélve valaki már nézi a magyar TV adását. Azt az egyet, ami akkor volt...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1992-től Nyugati tér, 1948-tól Marx tér, 1914-től Berlini tér
  • Forrás: Fortepan.hu (89581), ADOMÁNYOZÓ Urbán Tamás
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©