Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1965, Marx (Nyugati) tér a Bajcsy-Zsilinszky út felől, 6. kerület

További információk a képhez

1965, Marx (Nyugati) tér a Bajcsy-Zsilinszky út felől. Nagyjából a 
Skála Metró áruház helyéről nézve. A háttérben a Jókai utca. Szemben, egy kicsit távolabb, a MÁV igazgatóság épületének eredeti portálja, a Pesti indóház toldaléképületének (MÁV igazgatóság) eredeti portálja a Jókai utcában, a négy kariatidával. Ezek és az épület sincs már. De a másik épület,  amelyikkel a második emelet magasságában  egy kis híd kötötte össze, az még megvan. A lebontott ház helyén van a Nyugati téri "gödör".

Jelenlegi és régebbi nevei:

1992-től Nyugati tér, 1948-tól Marx tér, 1914-től Berlini tér
  • Forrás: Fortepan.hu (65278), orig: MAGYAR RENDŐR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©