Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1956, Sztálin (Andrássy) út a November 7. tér, 6. kerület

További információk a képhez

1956, Sztálin (Andrássy) út a November 7. tér (Oktogon tér) felé nézve. A reklámokból is sok dolgot megtudhatott az egyszeri ember. PL.: A BIZTOSÍTÁS A DOLGOZÓK ÉRDEKEIT VÉDI. GYŰJTSD A VASAT ÉS A FÉMET, ADD ÁT A MÉH-NEK. Hogy mi is volt a MÉH? Melléktermék- és Hulladékhasznosító Vállalat.
Az aktuális film: A RUMJANCEV ÜGY.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-óta Andrássy út, 1957-től Népköztársaság útja, 1956. októberétől Magyar Ifjúság útja, 1950-től Sztálin út, 1886-tól Andrássy út, 1883-tól Sugár út, Az 1840-es években egy része Maurergasse (Kőmíves utca), Az 1830-as évektől egy része Schiffmannsplatz (Hajós tér), Herminenplatz (Hermina tér), 1768-tól Ellbogengasse (Könyök utca)
  • Forrás: Fortepan.hu (21754), ADOMÁNYOZÓ Kotnyek Antal
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©