Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Marx (Nyugati tér), 6. kerület

További információk a képhez

Marx (Nyugati tér). A Nyugati Pályaudvarral majdnem szemben volt az Ilkovics népbüffé. Erről többet, szinte mindent itt. Érdemes átnézni! Aki érkezett, vagy indult, az nagy valószínűséggel benézett ide enni-inni. Óriási forgalma volt. A kandeláber alatt üldögélö férfiú, a dobozkájáról ítélve egy cipőpucoló lehetett. Érdekes még a három kocsi hátulján is látható pótkerék...
Az Ilkovics féle félkörnek igen nagy jelentősége van a Nyugati pályaudvar történetében. Érdemes a Pesti indóház címkére kattintani is...!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1992-től Nyugati tér, 1948-tól Marx tér, 1914-től Berlini tér
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk, Fortepan.hu (09140), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©