Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970 táján, Szentendrei és a Kórház utca sarok

További információk a képhez

1970 táján, Szentendrei és a Kórház utca sarok.
Egy Warszawa-taxi inal kifelé a városból. Mögötte a már sokszor említett (az Óbudaiak által talán meg is siratott) ház, ami a tér talán utolsóként megmaradt épülete volt. Nem kis történelemmel: Weisz Számi házaként kezdte pályafutását. Aztán volt Körtvélyessy áruház és Csemege-házként érte utol a vég.
Az autóbusz talán egy Ikarus 620-as.
És a végére az egyik kedvencem, viszonylag közelről, életnagyságban: maga a csibilámpa!

Jelenlegi és régebbi nevei:

Szentendrei út
  • Forrás: John Howard honlapja
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Olsvay Endre
Igen, 620-as, és üdvözöljük az 5-ös vill. egyetlen vágányát és felsővezetékét is! :)
2013. december 08. 06:20