Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1968, Flórián tér a Föld utcánál, 3.kerület

További információk a képhez

1968. Amikor a Föld utca még a Flórián téri körforgalomba torkollott.
Az egyik sarkán a FŰSZER UDVAR, ami később Gittinger György fűszer és gyarmatárú kereskedése lett.
Az útburkolat az kockakő, a fodrászat az női, a forgalom az kör,
Az elsőbbségadás az kötelező. A főútvonalnak, na annak vége!
A bolt az dohány, a sziget az járda, a pózna az villany, a szemétgyűjtő az fém és csikktartó nélküli, a korlát az lánc és fekete-fehér, a fénykép az pedig gigászi! 
A hegy a háttérben még nem (!) kilóra "megvétetett" ....!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1912-től Flórián tér, 1874-től Flórián utca
  • Forrás: pinterest.com
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

István Cseri
István Cseri
Egy jó párszor keresztül- kasul átmentem rajta. Az Óbudai garázsban dolgoztam és az itt átfutó vonalakat mind mi adtuk. 6-os 18, 37es család E?M?J: 55,84,86. Plusz garázsmenetekben ha Pestre mentünk itt haladtunk át.
2013. szeptember 27. 21:55