Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1979, Flórián tér, 3. kerület

További információk a képhez

1979, Flórián tér. Már megvan a Flórián Üzletközpont, és megvan még a 11-es járatszámú STUKA villamos. Elképesztő, hogy már ennek is majd 40 éve...
Ui.: Megint felmerült bennem a kérdés: Mi lehet az oka, hogy az 1960-as, 1970-es évekből származó legjobb fényképeket nem magyar fényképészek készítették? Hogy mitől STUKA, az innen kiderül. A villamos mögött a Vörösvári út.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1912-től Flórián tér, 1874-től Flórián utca
  • Forrás: hamster.blog.hu, fotó: Ab van Donselaar
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©