Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, Óbuda, Fő tér, 3. kerület

További információk a képhez

1970, Óbuda, Fő tér.
A bal oldai épület ma Budapest Főváros III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata, azaz az  Óbuda-Békásmegyer Polgármesteri Hivatal (Ekkoriban Óbudai, vagy III. kerületi Tanács). Előtte még egy platós Zil parkol. A Zil előtt egy igazi tantuszos telefonfülke. Aki esetleg nem tudja, hogy mi az a tantusz, az kérdezze meg szüleit, nagyszüleit, történészét, vagy a gyógyszerészét!
Az többi autó többsége is inkább már múzeumi tárgy. 
(Tisztelettel kérem a Tisztelt Látogatókat a részletes megfejtésre!)
A teljes kép egyébként itt !

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Fő tér, Előzőleg 1834-től Haupt Platz, Grüne Markt Platz (Zöld vásár tér), Rathaus Platz (Városház tér), 1826-tól Grosse Markt Platz (Nagy Piac tér), A XVIII. században Commission Platz
  • Forrás: Fortepan.hu (74125)
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©