Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1968, Föld utca, 3. kerület

További információk a képhez

1968, Föld utca a Szőlő utca torkolata felé nézve. A Föld utcának azon része, ami áldozatul esett a nagy átépítésnek. A távolban, ahol a semmi és a valami találkozik, na ott torkollik a Föld utca a Flórián téri körforgalomba...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Föld utca, A XIX. századbanFeld Gasse (Mező utca), A XIX. században Grosse és Kleine Feld Gasse (Kis és Nagy Mező utca), Schanz Gasse (Sánc utca)
  • Forrás: Fortepan.hu (70116)
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©