Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Bécsi út, 3. kerület

További információk a képhez

1960, Bécsi út a Vörösvári út felé nézve. 
Nem egyszerű felismerni, de nem lehetetlen. A régi képen a Wartburg melletti-fölötti ház tűzfalának sziluettje semmit sem változott. És a távolban látható kéményé sem...
Ezek jól felismerhetőek a napjainkban készült képen.
Az autóbuszok  Ikarus 60-asnak tűnnek. A járatszámuk talán 60-as.
A Wartburgot 311-esnek tippelem.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Bécsi út, A XVII. században Wiener Strasse, Wiener Post Strasse (Bécsi posta út), 1702-től Wöröschwarer Strasse (Vörösvári út), A XV-XVI.században via Magna (Nagy út), via Solmariensis (Solymári út), via , A XVIII. században Freythof Gasse (Temető utca)
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©