Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1972, Moszkva (Széll Kálmán) tér, 2. kerület

További információk a képhez

1972. A Moszkva tér közepén a Metró állomás, egy 61-es ipari csuklós és egy UV, valamint már a metró lejárójának a "legyezős" épülete.

Jelenlegi és régebbi nevei:

2011-től Széll Kálmán tér, 1951-től Moszkva tér, 1929-től Széll Kálmán tér, 1929 előtt Gödör
 • Forrás: villamosok.hu
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Bernáth Jánosné
A Moszkva térről ha egy kicsit kijjebb jönne a II, kerületbe..... mondjuk Hüvösvölgy, Pesthidegkút, Máriaremete. Nemcsak lokálpatriotizmusból, hanem mert sok olyan épület volt erre is amelyik már nem létezik vagy nagyon romos és lehet, hogy Ön talál egy szép eredeti felvételt.............
2013. október 13. 17:24
  Popovics András
  Popovics András
  Köszönöm a bizalmat és egyidejűleg a "felkérést". Rajta vagyok az ügyön, van is jó néhány még feldolgozásra váró képem.
  De, ha bárki küld nekem ilyet(mint, ahogyan az már egy 15. kerületi látogatóval már meg is történt), akkor azt nagyon szívesen beépítem.
  2013. október 13. 23:15