Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Tabán, 1. kerület

További információk a képhez

1966. A Tabán. E képen  is megtalálható az alsó-abalakos Bengáli és mellette egy UV villamos a Krisztina körúton . Egy kissé hátrább, az Attila úton ott a foghíjtelek. A háttérben  pedig a Budai Vár .

Jelenlegi és régebbi nevei:

Tabán

Érdemes utánanézni:

Tabán
  • Forrás: Fortepan.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Szabó Gábor
Szabó Gábor
Attila út.Tabán :)
2013. szeptember 05. 21:42
Olsvay Endre
Ha jól látom, a legelőbbre látható UV (a háttérben is van még egy) az a végállomásán veszteglő 67-es! Sokáig megtartották a vágányát, noha 1972-től nem volt már állandó forgalom a síneken, de rengetegszer segített ki szükségmegoldásképpen. Jelen évezredünk elején azonban elbontották a sínpárt, ám a helye még meg van: észlelhető a 18-asból!
2013. december 10. 05:02