Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, Hatvany Lajos (Kard) utca az Országház utca felől nézve, 1. kerület

További információk a képhez

1970, Hatvany Lajos (Kard) utca az Országház utca felől nézve. Szemben a Budavári Evangélikus templom, avagy Bécsi kapu téri evangélikus templom.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Kard utca, 1968-t Hatvany Lajos utca, 1879-től Kard utca, A XVIII. században Brunnen Gasse (Kút utca), 1696-tól Bueben Gasse (Legényke utca), 1696-ban Fiú utca, 1481-től They (Tej) utca, lehetséges: Anna utca
  • Forrás: Fortepan.hu (263230), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Lorkó Fanni
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©