Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1968, Bécsi kapu tér, 1. kerület

További információk a képhez

1968, Bécsi kapu tér és a Bécsi kapu. A boltív alatt egy Nysa mikrobusz és a két pótkocsi képezte a városnéző egységet. Ugyanilyen szolgált a Margitszigeten is.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Bécsi kapu tér, 1860-as évektől Wiener Tor Platz, 1854-től Juden Platz (Zsidó tér), 1696-tól Wiener Platz, Wiener Platzer (Bécsi tér), A XVI.-XVII. században Becs kapuszu mahalle (Bécsi kapu mahalle), 1320-tól Szombathely, Szombat piac
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk, Fortepan.hu (25587), orig: KOVÁCS LÁSZLÓ PÉTER
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©