Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1962, Korlát utca, 1. kerület

További információk a képhez

1962, Korlát utca a Sziklai Sándor utca (Lovas út) felől. Ahhoz képest, hogy utca, teljes hosszában lépcső... A lépcsőn lefelé az első keresztutca a Logodi utca, a második maga az Attila út. Egészen lenn a Vérmező "kopaszkásan", a végén a régi Déli pályaudvar. A figyelmes látogató-a nagyító funkciót is használva- egy gázlámpát is felfedezhet...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1878-tól Korlát utca
  • Forrás: Fortepan.hu (142904), ADOMÁNYOZÓ:CHUCKYEAGER TUMBLR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."