Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Attila út, 1. kerület

További információk a képhez

1960, Attila út 131. Egy szokatlan napszakban egy nagyon érdekes szögből fényképezve! Nem tudom, hogy ez a fényképész részéről szándékos volt-e, vagy sem, de engem sokáig megtévesztett. A ház oldalán lévő erkélyek elsőre úgy néznek ki, mintha amerikai mintára tűzlépcső lenne mellettük. De valójában az erkélyek oldalán jévő rácsok árnyékai...(szerintem). Ha nem így lenne, akkor kérek jobb tippeket, vagy valós megoldást! A magam részéről én IVBP-díjasnak ítélem!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1961-től Attila út, 1890-től Attila körút, 1874-től Attila utca, 1854-től Attila Gasse, A XIX. században Neu Gasse (Új utca), Az 1780-as évektől Haupt Gasse ((Fő utca), Az 1830-as évektől Kirchensaulen Platz (Templomoszloputca vagy Templomszobor utca
  • Forrás: Fortepan.hu (91696), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."