Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1939, Szilágyi Dezső tér, 1. kerület

További információk a képhez

1939, Szilágyi Dezső tér, a Pecz Samu-kút (Berán Lajos, 1929.). Balra a Szilágyi Dezső téri református templom. Pecz Samu.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1903-tól Szilágyi Dezső tér, 1874-től Fazekas tér, 1860-tól Hafner Platz, 1830-tól Geschirr Platz (Cserép tér), A XVIII. században Untere Markt Platz (Alsó Vásár tér)
  • Forrás: Fortepan.hu (203767), ADOMÁNYOZÓ
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©