Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1939, Alagút utca, 1. kerület

További információk a képhez

1939, Alagút utca, a Váralagút nyugati kapuzata. Kövezzetek (kövezzenek) meg, de ezt mindenképpen érdemes lenne újjáépíteni! Biztos vagyok benne, hogy lenne hozzá "humán erőforrás", azaz sok ember jelentkezne ezen munkára, akár ingyen is. Elsőnek jelentezem én magam, jelen oldal alapítója és szerkesztője!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Alagút utca
  • Forrás: Fortepan.hu (114754), ADOMÁNYOZÓ Fortepan
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©