Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1933, Attila utca (Attila út), 1. kerület

További információk a képhez

1933, Attila utca (Attila út) és a bontásra váró házak a Tabánban az Árok utca (Krisztina körút) felől nézve. Jobbra a Hadúr utca (Attila köz).

Jelenlegi és régebbi nevei:

1961-től Attila út, 1874-től Attila utca, 1854-től Attila Gasse, A XIX. században Neu Gasse (Új utca), 1780-as évektől Haupt Strasse (Fő utca)
  • Forrás: Fortepan.hu (55906), orig: MAGYAR BÁLINT
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©