Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1910 táján, Szarvas tér, 1. kerület

További információk a képhez

1910 táján, Szarvas tér. A tér elnevezése a Szarvas-házról történt, amelyben 1695-ben már cégtulajdonos volt Heisler György. Azóta is itt működik az Arany Szarvas vendéglő.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1958-tól Szarvas tér, 1924-től Szebeny Antal tér, 1874-től Szarvas tér, Az 1840-es évek, Hirchen Platz, 1833-tól Ferenc király tere
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©