Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Bródy Sándor utca, 8. kerület

További információk a képhez

Bródy Sándor utca, Magyar Rádió, a Szabó család.
No persze nem csak a Bródy Sándor utcában voltak ott, hanem az egész országban. Vagy még egy kicsit messzebb is...
Dallas, Forsyte Saga, Isaura... Ugyan már...
A Szabó család! Amikor még TV sem volt, vagy alig...
Tisztelet a színészeknek: Garics János, Sütő Irén, Balogh Erzsi, Benkő Gyula, Gobbi Hilda, Szabó Ernő, Lőte Attila és Vörösmarty Lili......! A felvétel a Szabó család című rádióműsor századik adásának alkalmából készült.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1946-tól Bródy Sándor utca, 1919-től Sándor utca, 1867-től Főherceg Sándor utca, 1850-től baron Sandor Gasse (báró Sándor) utca, 1817-től Stadgut Gasse/Stadtmayer Gasse (Városmajor utca), Tehénpásztor utca, 1817-ben Major utca
  • Forrás: Fortepan.hu (56323), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Rádió és Televízió Újság
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©