Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1950-es-1960-as évek, a tintatartó és a tapper

További információk a képhez

1950-es-1960-as évek, a tintatartó és a tapper. Mi még ilyen-mártogatós-töltőtollal tanultunk írni a 60-as években. Ha az írás közben túlcsordült a tinta, azt akkor itatós paírral itattuk fel. Fontosabb embereknél azt a feladatot ezt egy elegáns eszközzel, a tapperrel lehetett elvégezni.

Jelenlegi és régebbi nevei:

tintatartó és a tapper (tinta-itató)
  • Forrás: pinterest.com
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©