Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1939, BSZKRT (Beszkárt) menetrend

További információk a képhez

1939, BSZKRT (Beszkárt) menetrend.
Egy újabb csemege Gyökhegyi Bánk jóvoltából!
Nekem mindenképpen, de remélem az oldal iránt érdeklődő tisztelt látogatóknak is. Ez "csak" egy menetrend 1939-ből.
De elképesztő az az információ mennyiség, amit ebből megtudhatunk. Mivel közlekedhettek szüleink, nagyszüleink, dédszüleink, honnan és hova?!
Érdemes összehasonlítani a mai utcaneveket az akkoriakkal!
Aztán a következők: a 2-es villamos még elemi erővel hasította keresztül az Erzsébetvárost (12km/h).
Villamos robogott az Elnök utcában, a Baross utcában, a Podmaniczky utcában, a Rottenbiller utcában, a lövölde téren, stb.


Jelenlegi és régebbi nevei:

1939, BSZKRT (Beszkárt) menetrend
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©