Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, Füzér utca a Kőrösi Csoma Sándor útnál (Kőrösi Csoma Sándor sétánynál), 2022, 10. kerület

További információk a képhez

1970, Füzér utca a Kőrösi Csoma Sándor útnál (Kőrösi Csoma Sándor sétánynál), 2022.
Ajkay Örkény időmontázsa: (sok fúrással-faragással)
amikor egy fa régen, illetve most öt méterrel odább áll saját magától, az az időutazónak fel se tűnik, hétköznapi dolog. Fő, hogy a modern térkövön is szépen surran(na) a Warszawa, és 52 éve még ki lehet lépni a vegyeskereskedés ablakán...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1875-től Füzér utca, 1872-előtt Úri utca
  • Forrás: 1875-től Füzér utca, 1872-előtt Úri utca, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©