Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Rákóczi út a Gyulai Pál utcától a Blaha Lujza tér felé nézve, 2021, 7. kerület

További információk a képhez

1966, Rákóczi út a Gyulai Pál utcától a Blaha Lujza tér felé nézve, 2021.
Ajkay Örkény időmontázsa: Jó, hát egy ilyen fotópár időutazást provokál, ez nyilvánvaló. Az idő (be)járása során ügyelni kell az időjárásra is, különben még megfázik az ember, ha a júliusi hőségriadós járdáról könnyelműen átkel a hókásás téli kereszteződésen...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (65286), ADOMÁNYOZÓ Magyar Rendőr, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©