Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Nagyszőlős utca az Ajnácskő utcánál, 2022, 11. kerület

További információk a képhez

1966, Nagyszőlős utca az Ajnácskő utcánál, 2022.
 Ajkayi Örkény idomőntázsa: Az időutazó csettint, ha ilyen izgalmas jelenetbe téved. Lent retró Ikarusok kanyarognak elő a múltból, amin fent egy modern FLIRT vágtat át, jelenből jelenbe, és az utasai nem is sejtik, hogy a hídon pár másodpercre 56 évet esik vissza a komfortfokozat...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Nagyszőlős út, 1981-től Szirmai István utca, 1939-től Nagyszőllős utca
  • Forrás: Fortepan.hu (252249), ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©