Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961, Kerepesi út, átjáró a HÉV vonalánál az Ötvenes utca felé, 2022, 14. kerület

További információk a képhez

1961, Kerepesi út, átjáró a HÉV vonalánál az Ötvenes utca felé, 2022. A felvétel a 3-as főút szélesítéhez kapcsolódó sorozat része.
Ajkay Örkény időmontázsa: Az időutazás sok izgalmas oldala közül az egyik, hogy az ember saját magával is vitatkozhat :wink:
– Átjáró van, sorompó nincs, a HÉV se gyön, átalmennék – vélekedik az időutazó 1961-ben.
– Itt oszt' nem – ingatja a fejét ugyanő pár méterrel és bő hat évtizeddel odébb, és a füves útszegélyre meg az idők ködén át felderengő kerítésre bök...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (251558), ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©