Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1930, Ballagi Mór utca 4., 2021, 11. kerület

További információk a képhez

1930, Ballagi Mór utca 4., 2021.
Ajkay Örkény időmontázsa: A gyerekek rá sem hederítenek a 91 évvel későbbi futurisztikus autócsodákra, csak a kényelmesen leparkolt jobbkormányos kabriót bámulják. Az időutazók szintén. Ez is mutatja, hogy a régi autók minden idősíkban népszerűek...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1910-től Ballagi Mór utca
  • Forrás: Fortepan.hu (1619), ADOMÁNYOZÓ Fortepan, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©